TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Tawaran Kepada Penjual Daging Kambing

>> Saturday, December 4, 2010

Assalamualaikum wrmbth,

Kepada para peniaga daging terutamanya kambing segar.. Sila hubungi kami untuk harga istimewa dari kami khusus bagi mereka-mereka yang ingin mendapatkan bekalan daging kambing segar dan ingin mempelbagaikan produk mereka. Semua urusniaga adalah dalam bentuk tunai dan dalam Ringgit Malaysia sahaja.Hubungi kami ditalian 0192653791
SILA maklumkan pada kami STATUS anda sebagai peniaga dan peruncit. Harga istimewa akan diberikan kepada mereka yang komited dan memenuhi kriteria kami. Insyaallah.

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP