TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Kambing Halal the Muzikal

>> Thursday, October 7, 2010


Assalamualaikum wrmbth,

Temui kami warga kerja KAMBINGHALAL di Gerai Jualan pada majlis Teater SIRAH MUZIKAL, MERENTAS KEGEMILANGAN UMMAH. Program yang julung-julung kali diadakan ini berkisar tentang Sejarah Peradaban Islam sejak dari zaman Rasulullah SAW hingga kini. Dimalam tersebut, anda boleh membuat pertanyaan dan tempahan kambing segar keluaran kami.

Maklumat Program

Tarikh : 9 Oktober 2010 / Sabtu
Venue : Dewan Auditorium D8, Parcel D, Precint 1, Wilayah Persekutuan Putrajaya
Masa : 7 malam – 11.30 malam

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP