TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

Produk Segar Terbaru

>> Saturday, July 31, 2010

Assalamualaikum wrmbth,

Selamat pagi diucakan kepada para pembaca sekalian. Semoga cuti ini akan menjadikan kita semua lebih efektif apabila pulang bekerja.

Kami dari KAMBING HALAL percaya bahawa para pelanggan sentiasa mahukan kualiti terbaik untuk diri sendiri dan keluarga tersayang.

Menyedari keperluan anda yang memerlukan sumber makanan terpelihara kebersihan dan kesuciannya, kami bertekad untuk menambahkan bilangan produk yang ditawarkan kepada anda.

Kini anda boleh membeli TAUHU segar keluaran bumiputra dan PATI AIR TEBU yang baru dipetik dari ladang dengan harga istimewa.

Buat permulaan, anda dapat memesan produk ini SEMASA anda memesan kambing dari kami. Insyaallah, kami akan berusaha mempelbagaikan pilihan produk dan kualiti servi kami. JZKK

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP