TAK JUMPA APA YANG DICARI? ISI CARIAN DIBAWAH ATAU KLIK IKON DITEPI HUBUNGI 0192653791

PROMOSI KAMBING AQIQAH HALAL

>> Saturday, June 19, 2010
Bagaimanakah anda dapat melaksanakan ibadah Aqiqah dan qurban dalam kesibukan seharian?

“Kami Menawarkan Pakej Kambing Aqiqah, Qurban Dan Ternakan Yang Mudah, Cepat, Menjimatkan Wang Dan Masa. Dengan harga HEBAT Serendah RM650.”

Untuk ibadah Aqiqah, hanya berikan butir-butir peribadi anak dan kami akan uruskan soal pemilihan kambing, penyembelihan dan penghantaran ke lokasi yang anda tetapkan.

Perkhidmatan memasak daging dengan masakan berkuah juga disediakan pada harga RM150 /hidangan.

Hubungi Azmi ditalian 0192653791 atau layari http://kambinghalal.blogspot.com/p/tempahan-online_21.html untuk tempahan online.

JIMAT MASA kerana tidak perlu menyembelih dan memandu mencari kambing

JIMAT BELANJA
tanpa perlu membayar tol dan minyak

MUDAH dan CEPAT dengan penghantaran terus ke rumah anda

Luangkan MASA BERKUALITI bersama KELUARGA anda sambil menunaikan tuntutan agama

blog comments powered by Disqus

About This Blog

Lorem Ipsum

Disclaimer (Penafian)


Sebarang pihak yang minat menerbitkan semula artikel didalam http://kambinghalal.blogspot.com hendaklah mendapat kebenaran bertulis (Emel atau telefon) dari Pemilik blog ini atau ahli lembaga pengarahnya sebelum meletakkannya di laman mereka.

Artikel yang ditulis di blog ini adalah berdasarkan keadaan semasa ia ditulis. Keadaan yang sama mungkin tidak berlaku selepas artikel diterbitkan.

Sebarang komen dari pembaca hendaklah disertai nama sebenar dan emel mereka. Pembaca yang tidak mematuhi perkara ini tidak akan diterbitkan. Sebarang Artikel yang diambil tanpa kebenaran dan tidak menyalin kembali pernyataan ini tidak mendapat izin dari kami tidak berhak membawa isu kemuka pengadilan dan tidak akan bertanggunjawab atas sebarang implikasi.

Wallahua'lam  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP